Rólam

Budapesten születtem, majd a lelkem csendesebb környezetre vágyott, és most pesti lányból kertvárosi lakó lettem. Mindíg szerettem emberekkel gondolatokat cserélni, és ha megkértek, akkor segíteni például élethelyzetekben. Koromnál érettebb voltam már kiskoromban, és a felnőttek rám csodálkoztak, ez a gyerek milyen bölcseket mond. A gyerek száj, és a kivülálló sokkal jobban átlátja az adott szituációt, valamint nálam a világos szemlélet, és az empátia erőteljesen jelen van. 

Persze az élet nekem is tartogatott nem várt fordulatot, ennek hatására léptem meg azt, hogy ez másokkal ne történhessen meg! 7 éves párkapcsolatom véget ért, és az utána következő fájdalmas gyászidőszak alatt ismertem meg több, különböző módszert.

2006 -os évben hoztam létre országos társkereső irodámat. Ezt megelőzően egyéni konzultációkat tartottam. Tehát az életem hozta úgy, hogy magamat is ki kellett rántanom a lelki völgyből, amihez többféle módszert vettem igénybe. Ebből csokorba gyűjtöttem a hasznosakat, és azt adom át az adott személynek olyan kommunikációs eszközökkel, amire nyitott, amit be tud fogadni az esetleg amúgy is érzékeny időszakában. Ez az én egyéni módszerem. 

Munkásságomat az emberközpontúság jellemzi. Irodám személyre szabottan tekint a tagokra, és a keresési szempontjaikra.

Folyamatosan tanulok . Legutolsó tanulmányom Dr. Kollár iskolában: önismereti coach képzés.

Szívvel lélekkel teszem a dolgom. Nem munkának élem meg egy nő és egy férfi párosítását, hanem boldogságuk forrásának, kiteljesedésének. Persze ez egy közös munka a két társkereső és köztem. Nyilvánvaló, hogy a két emberen múlik a kapcsolat életben maradása, vagy elporladása. Én bemutathatok világsztárt, ha az adott fél nem nyit.

 A nyitás, a kapcsolathoz vezető lépések, a kapcsolat lüktetése, és sok kapcsolatot megmentő tanácsot adok azoknak, aklik kérnek tőlem.

Például: konfliktus kezelés, hogyan szeresd a másikat úgy, ahogy az neki jó, stb...

Szeretettel várok minden olyan társkeresőt irodámba, aki komoly kapcsolatra vágyik, és független. 

Szeretettel várok minden olyan párkapcsolatban élőt/ vagy arra vágyót, akinek kérdése van, és Tőlem meg meri kérdezni. 

 

 

http://igaztars.hu/assets/public/img/news/KORNÉLIA05.jpg

 

Tóth Kornélia párkapcsolati tanácsadó,

az ország RandiGuruja, és Szerelemfilozófus

az IgazTárs Társkereső iroda Alapítója

Szakértő és Vlog gyártó:  femcafe.hu    ruzsesmas.hu

 

Az oldal
tetejére