Blog

A fiatalabb jobb?

Hollywoodban, ami trendi, az hamar elterjed a világban, és büszkén vállalják fel a párok azt, amit előtte titkon éltek meg.

Demi Moore és utolsó férje kapcsolata az egyik élő példa, sok hasonlót lehetne felsorakoztatni, fiatalabb az egyik fél, jelen esetben a férfi.

Vajon az ilyen nagy korkülönbség jót tesz a kapcsolatnak, vagy ideig-óráig tud csak működni? Demiék esetében pár ... Tovább olvasom


A sikeres párkapcsolat egyik kulcsa

Szavak, melyek elszállnak, de a másikban benn ragadnak. Szavak, melyek sebeznek, vagy simogatnak. Szavak, melyekkel kifejezünk, mellyel belső érzéseinkről információt adunk - ha adunk.

A férfiak kevésbé kommunikálják a külvilág felé érzéseiket.

A nők ezzel ellentétben néha túlzottan kikommunikálják.

Mi a megoldás? A helyes kommunikáció.

Mindenki saját személyiségének megfelelően, de a közlés szintjét elérve kommunikálja ... Tovább olvasom


Meddig várjunk arra, hogy a kapcsolat komolyra fordul

A társkeresés útvesztőiből végre rád talál a szerelem, és átkerülsz a szinglik táborából a „párkapcsolatban vagyok” táborába sok újabb kérdést vet fel.

Többek között azt, hogy meddig várjunk arra, hogy a párod is elszánja magát a következő lépésre, majd az azt követőre.

Kölcsönös az érzés, de megtorpantok, és nem tud fejlődik, nem alakul a kapcsolatotok tovább, hanem stagnál egy ponton? Ekkor mi az, ami ésszerű, ... Tovább olvasom


Uraiknak: Egy cikk, arról, hogy a spanyol macsó hogyan udvarol.

Érdemes a cikket elolvasni, és követni a példát.

Antonio Banderas már túl van az ötödik ikszen, de a világ női lakosságának tetemes része még most is örömmel omlana a karjaiba, hiszen a latin szerető prototípusát testesíti meg. Nemrégiben egy interjú során elárulta, hogy mire számíthat az a nő, akire kiveti a hálóját. Hölgyek, tessék figyelni, lesznek meglepetések!

Antonio saját bevallása szerint nem kifejező kutyaszemeivel igyekszik elcsábítani ... Tovább olvasom


Trista nyilatkozata házasságáról:

Trista Sutter neve leginkább Amerikában ismerős a tévénézőknek, hiszen ő volt a The Bachelor című műsor második helyezettje, és a The Bachelorette férjkereső szépsége 2002-ben.

Trista nyilatkozata házasságáról: 
A kétgyermekes sztármamitól megkérdezték, mi a boldog házasság titka, hiszen már több mint tíz éve van együtt szerelmével. „Ryan mindig megnevettet, ezért úgy gondolom, talán az a legfontosabb, hogy az életet mókának tekintsük, és a párunkkal együtt élvezhessük minden pillanatát. Ezen kívül egymás szeretete, a kommunikáció, a bizalom, és a másik iránti elköteleződés az, ami a mi kapcsolatunkat is egyre erősebbé teszi” – mondta.


Titkos kapcsolat

Ha párod párkapcsolatban van: házas, vagy élettársi kapcsolatban él párjával, és te vagy a harmadik fél, akkor több fogas kérdés merül fel.

  • Ki iránt vonzódik igazán?
  • Valaha ott hagyja a másikat?
  • Őszinte hozzád, amikor azt mondja, hogy ekkor és ekkor rád gondolt?
  • Őszinte, amikor azt mondja, hogy nem ér rád veled találkozni?
  • Ha a másikat megcsalja- ... Tovább olvasom

Miért nem értik a nők, amit a férfiak nem mondanak ki?

A kérdésre John Lennon egykori terapeutája adja meg a választ, aki kezünkbe ad egy olyan technikát, amelynek segítségével közelebb kerülhet egymáshoz férfi és nő.

"Képzeld el, amikor a párod azzal piszkál, hogy te ilyen vagy, olyan vagy, ám a szokásos visszaordibálós forgatókönyv helyett ezúttal egy másikat választasz. Mozizol! Vagyis ahelyett, hogy szokás szerint visszavágnál, most csendben maradsz és megvárod, hogy végigmondja a mondandóját, megnézed ... Tovább olvasom


Miért mindig ugyan olyan ember vonzol be, mint az előző?

Panasz, elkeseredettség, kilátástalanság, majd beletörődés. Ezek az érzések hatalmasodnak el azon társkeresőkön, akik mindig ugyan olyan társat vonzanak be, mint az előző. Sok egyedülálló életét keseríti meg ez az életérzés, hogy nem tud bevonzani olyan társat, akit elképzel, aki passzol hozzá. Mindig csak az alább felsoroltak egyike kerül „lepkehálójába”.

Itt lehet nős, aki egy darabig titkolja, majd felfedi családi állapotát, de ekkor már nyakig vannak ... Tovább olvasom


Mitől vonzó egy társkereső?

Szeretnék megosztani egy gyakorlati tapasztalatot, amellyel talán gazdagodhat a társkeresők tudása, és ezáltal a társkeresési sikere.

A társkereső tagjainkkal „mélyinterjút” készítünk, mielőtt tagjaink közé bekerülnek. A beszélgetés során kiderül, hogy hogyan látják magukat.

Nagyon sok féle színes egyéniséggel beszélgettem, különböző karakterek, eltérő személyiségek.

Egyben megegyeztek: tanácsomat kérték, ... Tovább olvasom


Gyors büfék - rövid kapcsolatok

A 21. század egyik jelensége a mobilitás.

Mobil telefon, internet, amikről 10 éve még csak álmodni sem mertünk, most mindez elérhető.

Otthonunkban, munkahelyen a világgal szoros kapcsolatot tudunk ápolni.

Elromlott a telefonod? Úgyis csak 1 év használatra tervezik a mai műszaki cikkek nagy részét, de ez jó így- az értékesítők szerint, hiszen minél újabb a termék, annál több funkciót lát el- lásd okos telefon, melyet sokszor a tulajdonosa sem tudja az össze funkciót ... Tovább olvasom


Az oldal
tetejére