Az IgazTárs társ a társkeresésben. Az IgazTárs iroda a legjobb választás, mert egyedi módszerünk 12 éve kiválóan működik.

http://igaztars.hu/assets/public/img/news/boldoggrafikafelirtattal.jpg

 • Nélkülünk:  probléma, Velünk:  SIKER
 • személyre szabottan kezeljük tagjaink igényeit, 
 • célirányosan keressük párját, 
 • valós személyek a tagok,        
 • kizárólag komoly párkapcsolati szándékkal ismerkednek tagjaink, 
 • a sikeres párkapcsolatok létrejöttét tanácsadással is segítjük.

 

Elege van a hamis fotókból és adatlapokból, a komolytalan jelentkezőkből,a csalódásokból,  a valótlan ígéreteiből?  Velünk ennek vége! Nem ígérjük, hogy egyszerű lesz. Sem azt, hogy azonnal menni fog. De azt igen, hogy valódi lesz!   Irodánk Ön helyett felméri, szelektálja párosításnál a másik felet. Általunk azzal a tagunkkal fog találkozni, aki  88%-ban passzol Önhöz.

AZ IRODA ALAPÍTÓJA: Tóth Kornélia párkapcsolati tanácsadó, és az ország RandiGuruja. 

Amit adunk: 

 • http://igaztars.hu/assets/public/img/news/KORNÉLIA07web.jpg 2006 óta nyújtunk személyiségközpontú,
 • személyre szabott társkeresést,
 • az egyéni szempontok figyelembe vételével,
 • célirányos szemlélettel,
 • párkapcsolatra felkészítés is szerepet kap. 

Tagjaink:  egyéniségek,  őszinték,  nyitottak, igényesek, értlemiségiek, motiváltak, valósak, egymást tiszteletben tartók, komoly szándékúak. 

TAGJAINK VÉLEMÉNYE: 

"Kornélia nagyon kedves, és segítőkész.

Nagyon jól ért a férfiakhoz és nőkhöz egyaránt, illetve a párkapcsolat kialakításához is nagyon sok segítséget nyújt, és kitűnő tanácsokkal látja el az embert. Nagyon szimpatikus volt, hogy első alkalommal Ő személyesen teszi fel a kérdéseket, ami a társkereséshez szükséges, ezen kívül nagy pozitívum, hogy nagyon komolyan veszi a pártalálásban való segítségnyújtást. Rendkívül türelmes, és megértő Nőt ismerhettem meg a személyében. További sok sikert kívánok Neki a munkájához, és a társkeresőknek az Igazi megtalálásához!"  Köszönettel V.G.

Kedves Kornélia! 

Sok helyen próbálkoztam, online fórumokon, és néhány hagyományos irodában. A bizalmam a férfiak iránt az utóbbi megtapasztalások hatására átalakult bizalmatlansággá. Szimpatikus volt, hogy nálatok a társkeresés mellett vannak tanácsadások is. A személyiség fejlesztő, önbizalom növelő konzultáció rám fért. Kiderült, hogy rosszul látom a világot, és magamat. A konzultációk előtt negatív képet tápláltam magam és a világ irányába. Elkezdtem tudatosítani a pozitív szemléletet. A konzultációk óta megélem a nőiségemet, a személyiségem jó oldalát emelem ki, nem a rosszra összepontosítok, hanem a jóra, a szépre. Egésznek érzem magam-magamban is. Zolival a találkozásunk ekkor történt az életemben. Nem támaszt, vigasztalást kerestem, és találtam benne, hanem társat, aki szeret, aki hagyja, hogy szeressem, és aki mellett tovább tudok fejlődni. Köszönöm, hogy megváltoztattad az életemet, és köszönöm az őszinteséged, hiszen nem volt könnyű elfogadnom, hogy a hiba az én szemléletemben van. G-nak is köszönöm a sok ráerősítést a konzultációkon.    K. SZ

http://igaztars.hu/assets/public/img/news/boldogFőold.jpg

Irodánk célirányosan keresi a Társkeresőinkhez illő társat.

 

Ahol hírt adtak rólunk: televíziós csatornák, országos újságok, rádiók. 

 

MÉDIA MEGJELENÉSEK 

parkapcsolati-terapia                                                                PÁRKAPCSOLATI TERÁPIA       media

 

 

 

A JÖVŐ: A vidámság, a szerelem, a biztonság, mindezek a régi társkeresőinknek mára már az életük szerves része. Mindezt Ön is átélheti a párjával: boldogság,  kacagás, ölelés,  vonzalom, és minden, amit szeretne.

Hívjon Minket bizalommal:  +36 - 70 - 6057765        Szeretettel: Tóth Kornélia

 

 

Az oldal
tetejére