Személyre szabott Társkeresés

Elege van a vakrandikból, a csalódásokból? Valós tagokkal találkozna? Komoly kapcsolatra vágyik? A magányt lecserélné egy boldog, vidám, szeretetteljes életre?  Akkor itt a helye!  Országos hagyományos társkeresó irodánk személyre szabottan több ezer magányos társtalannak talált társat, 2006 óta. Csatlakozzon Ön is! 


http://igaztars.hu/assets/public/img/news/magányoscsatlakozás768.jpg

http://igaztars.hu/assets/public/img/news/magányoscsatlakozás.jpg

            ELEGE VAN A MAGÁNYBÓL?

  KOMPLEX szolgáltatást nyújtunk: Tagjaink: igényes, értelmiségi valós tagok, komoly szándékkal.

      Felkészítjük tagjainkat az új kapcsolatra.

      Biztonságos társkeresés, teljes diszrkéció.

     Speciális és hatékony társkereső módszereink által hatékonyabban találhatja meg az Önnek megfelelő társat, kikerülendő a felesleges idő és energia ráfordítást. 

MÓDSZERÜNK: Irodánk célirányosan keresi az Önhöz illő társat:

Pl.: Ön szeret gyakran kimozdulni otthonról, de jelöltje inkább az otthoni passzív pihenést kedveli. A két eltérő életforma idővel sem fog össze csiszolódni, hiszen két kialakult életvitelű felnőtt embert nem lehet ilyen mértékben megváltoztatni. Akkor olyan társat keresünk Önnek, aki szintén szereti a külsős programokat, a jövésmenést.

TAGJAINK:   http://igaztars.hu/assets/public/img/news/boldogakiscsatlakozás.jpg

24 - 75 éves korig igényes, vegyes iskola végzettségű, gyakran a beosztásuk ( vezető pozíció, vagy ismertség ) miatt diszkréciót igénylő tagok, akik a párkapcsolatot egy életre tervezik, kizárólag komoly kapcsolati szándékkal fordultak irodámhoz, akik független családi állapotú magyar állampolgárok, és adataik valósak. Regionálisan az ország minden pontjából. Egyes esetekben külföldről is keresnek magyar társkeresők magyar társat. 

Hogyan lehet TAG? TAGCSATLAKOZÁS:

Keressen fel telefonon! Telefonon egyeztetett időpontban találkozunk pesti irodánkban, így várakozás nélkül, diszkrét körülmények között tudunk találkozni. Kivételt teszünk, olyan vidéken vagy külföldön tartózkodás esetén, aki elfoglaltságai, vagy a távolság miatt nem tud Budapestre jönni. Ez esetben SKYPE-on tudjuk a bemutatkozó beszélgetést megtenni. Ennek feltétele: mikrofon és kamera. Ekkor is kérem, előtte telefonon egyeztessen az irodával.

Mi történik a TAGFELVÉTELKOR:

Valós képet kapunk Önről a tagfelvételkor, a szakembereink által összeállított kérdőívünk által, azaz a személyes találkozás során életszerű, közvetlen, elfogulatlan, "álarc" nélküli benyomást. Esetleges okát megtudhatja, hogy mi az, amin érdemes, esetleg szükségszerű változtatnia ahhoz, hogy a leendő párkapcsolata működő képes legyen. A beszélgetés, ( mélyinterjú) időtartama 2 óra.

 • Felkészítjük tagjainkat a tudatos társkeresésre,
 • Felmérjük tagjaink nézeteit,
 • Hitrendszerét,
 • Életvitelét,
 • Életszakaszát,
 • Szemléletét,
 • A jelen élet és érzelmi állapotát,
 • Ki illik hozzá.

Ha tagjaink között talál párra, vagy ha nem, akkor is nyer: önbizalmat, önismeretet, reális képet önmagáról, a jövőjéről, és a párjáról. Könnyebben talál ez által párt.

Fakultatív igénybe vehető konzulenseink, tanácsadóink segítsége. Nem kötelező, viszont ezzel a mi munkánkat is segíti, és Önnek is könnyebb, gördülékenyebb lesz a társkeresés. Személyre szabottan ajánljuk, egyénileg lehet igénybe venni.

Tagság ideje: EXTRA AJÁNLAT: 

Korlátlan időre szól.

A tagság tartalmaz:

2 órás személyes beszélgetés az ország RandiGurujával, Tóth Kornéliával. Lásd: Média menü. Felmérjük a társkereső személyiségét, nézeteit, világképét, szokásait, és még sok egyebet, és ezáltal megtudjuk, ki illik hozzá valójában. ÖNISMERETRE TESZ SZERT a társkereső. Leendő társáról elképzelését is felmérjük. Mivel a sors kifürkészhetetlen, és nem lehet sürgetni az igazi érkezését, a tagság korlátlan időre szól. A tagfelvételt követően A HÁTTÉRMUNKÁT MI VÉGEZZÜK el tagjaink helyett. A társkereső szempontjai szerint megszűrjük, kit mutatunk be részére. Kizárólag hozzá illő, azonosságokkal bíró, hasonló rezdüléssel rendelkező féllel hozzuk össze. GARANTÁLJUK, az ajánláskor kiküldött fotó friss, a személyes találkozás nem tartogat meglepetéseket. DISZKRÉCIÓ minden tagunk részére.
Ezeken felül az országban egyedülállóak vagyunk, a párkapcsolatra is felkészítjük tagjainkat igény szerint.
Ha úgy véljük, javasoljuk, hogy vegye igénybe tanácsadóinkat. Kiváló szakembereink által gyorsan, könnyedén, és hatékonyan tud új életet kezdeni, maga mögött hagyva a múltat, vagy a jövőbe tekinteni, és arra felkészülni. TANÁCSTALAN A RANDEVÚK KIMENETELÉBEN ? Nincs elég önbizalma? Nem gond, forduljon a RandiGuruhoz.

 

http://igaztars.hu/assets/public/img/news/boldogcsatlakozáson.jpg

 

A tagság feltétele:

Érzelmileg és jogilag független magyar vagy külföldi állampolgár, aki garantáltan komoly szándékú, aki kialakult értékrenddel bír, elmúlt 20 éves, vagy közelít a 99 évéhez. Várjuk szeretettel az ország bármely pontjáról, szegletéből. A szerelem nem ismer határokat, sem nemzetiségeket.

Központunk által nyer:

 • Önismeretet,
 • Önbizalmat adunk,
 • Blokkokat, gátlást oldunk,
 • Minden segítséget megadunk a célirányos társkereséshez,
 • Az Önhöz illő társat felkutatjuk, megkeressük,
 • Regisztrált tagjaink elképzeléseit, igényeit tartjuk szem előtt.

Kiknek:

Megszűrjük tagjainkat! Határozott szándékú, komoly, tartós kapcsolat céljából országosan csatlakozó társkeresőket várunk szeretettel és bizalommal. Nálunk nem a szakmai végzettség, ami meghatároz egy embert magánéleti szempontból, bár azt sem lehet figyelmen kívül hagyni- a neveltetése, a szándékai, a gondolkodása, az érzelmi beállítottsága, amiket figyelembe veszünk. Mindenkinek teret adunk a társkereséshez, aki elhatározta magát, és akar, tud velünk  együttműködni, nyitott a tanácsainkra, segítségünkre, kialakult elképzelése, igénye van.

 • Újrakezdőknek,
 • Azoknak, akik a napjaikat, heteiket reggeltől estig a munkahelyükön töltik,
 • Akik nem szeretnének a labilis ismerkedés rögös útján keresgélni időt, energiát vesztegetni,
 • Akik szeretnének a magánéletükön változtatni.

RÓLUNK:  A fotón: Tóth Kornélia az ország RandiGuruja  http://igaztars.hu/assets/public/img/news/blikked.jpg

Országos társkereső irodaként működünk  2006 óta. Alapítója: Tóth Kornélia. Ideológiánk: saját módszerünk alapján párosítjuk tagjainkat teljes biztonságot biztosítva diszkréciónk garantált. Minden tagunkkal személyes ( vagy skype )  beszélgetés keretében történik a tagfelvétel, így valós benyomást kapunk tagjainkról. A média nevezte el az ország RandiGurujának Tóth Kornéliát. irodánk tanácsadással is foglalkozik, a társkeresőt kísérjük a kapcsolat lépéseinek folyamatában. A tudatos társkeresést képviseljük, személyre szabott szemlélettel.   

Működésünk sikerességének alapjai:

 • Célirányos, 
 • Személyes benyomáson alapuló,
 • Személyre szabott, szellemi, érzelmi, szemléletbeli, stb. azonosságok felmérése 
 • 1000 % -osan diszkrét, 
 • Egyedi módszeren alapuló,
 • Hagyományos társkeresés
 • Társkereső tagjainkat felkészítjük az újrakezdésre.

Hívjon minket, ha komoly kapcsolatot és valós társat szeretne találni, és szeretetteljes, kiegyensúlyozott, harmonikus, boldog párkapcsolatban élni.

Elérhetőségünk: 70 - 6057765 

http://igaztars.hu/assets/public/img/news/boldogcsatlakozás copy.jpg

Az oldal
tetejére