TAGJAIK

Irodánk tagjai kizárólag komoly, tartós kapcsolat szándékával keresnek társat irodánk által. 
Megszűrjük tagjainkat! Jogilag és érzelmileg garantáltan független társkeresők a tagok, akik kialakult értékrenddel bírnak, és rendezett anyagi körülmények között élnek.

NINCS FELTÜNTETVE AZ ÖSSZES TAGUNK a weblapunkon, mert TAGJAINK TELJES DISZKRÉCIÓBAN RÉSZESÜLNEK IRODÁNKBAN, ELLENTÉTBEN AZ ONLINE FÓRUMOKKAL.  

Irodánk célirányosan keresi az Önhöz illő társat:
Nincsenek felesleges kezdeti 2-3 hónapok, amikor a jelek már megmutatkoznak, hogy nem ő az igazi. Ezt központunk Önnek felméri. Általunk azzal a tagunkkal fog találkozni, aki valóban, 88%-ban passzol Önhöz. 
 

http://igaztars.hu/assets/public/img/news/sikerthumbsup.jpg

Elmúlt 20 – vagy közelít a 99 évéhez az ország minden pontjáról, bármely szegletéből keresnek általunk társat. 
Nálunk nem a szakmai végzettség, ami meghatározza a társkeresőinket magánéleti szempontból, - bár azt sem lehet figyelmen kívül hagyni,- a neveltetése, a szándékai, a gondolkodása, az érzelmi beállítottsága, amiket figyelembe veszünk, akiknek kialakult elképzelése, igényei vannak.

Tagcsatlakozás: +3670-6057765 számon. 

KOMPLEX szolgáltatást nyújtunk: felkészült háttérrel rendelkezünk, különböző módszerrel kezelő szakembereket biztosítunk, akik legjobb tudásunk szerint felmérik tagjainkat, és igényeik valódiságát. Speciális és hatékony módszereink által könnyebben, hatékonyabban találhatja meg az Önnek megfelelő társat, kikerülendő a felesleges idő és energia ráfordítást. Személyre szabott, diszkrét társkeresés országosan, azoknak, akik az igényes, minőségi, komoly, tartós párkapcsolatot keresik, akik családi és érzelmi állapotukat tekintve függetlenek, és esetleg a társkeresés mellett igénylik a felkészítést a társkeresés labirintusában, útvesztőjében.

 

KSH adat:

http://igaztars.hu/assets/public/img/news/egyedülállók KSH NSZ Haztartasok 2013marc_3.png

Az oldal
tetejére