Tagok

Mivel irodánk hagyományos társkereső iroda, tagjaink adatait diszkréten kezeljük, ezért a teljes adatbázisunkból csupán néhány regisztrált társkereső tagunk szerepel a weblapunkon.
Színvonalas, diszkrét társkeresés Budapesten, országosan, valamint nemzetközi szinten is, exkluzív társkereső irodánk által.


no

Név: Ametiszt
Kor: 45 éves
Horoszkóp: Mérleg
Magasság: 172 cm
Gyermek: van,nem
Végzettség: OKJ
Nyelv: angol

Rendkívül dekoratív, vörös hajú, impulzív hölgy, aki vörös hajával kiragyog a környezetéből. Stílusa temperamentumos, megjelenése extravagáns, nőies.A hölgy humorral bíró, jó kedélyű, pozitív életszemléletű, lendületes, pontos, néha türelmetlen, időnként hamar "felkapja a vizet" , lehet rá számítani, családcentrikus, szókimondó, nagyszájú a saját bevallása szerint. Szeret bicajozni, kerti sütögetéseket, baráti összejöveteleket, a jazz, a funky zenét hallgatni. Az ezotériára nyitott. Kislányát egyedül neveli, de nem pótapukát keres gyermekének, hanem egy vehemens, szorgalmas, nagyvonalú, humorral bíró, pozitív életszemléletű, pörgős, társasági férfit 38 - 48 éves korig, akinek esetleg már szintén van gyermeke.


no

Név: Diana
Kor: 53 éves
Horoszkóp: Bika
Magasság: 169 cm
Gyermek: van, nem
Végzettség: Főiskola
Nyelv: Angol

Kedves, mosolygós, elegáns megjelenésű hölgy Diana. Az érdeklődési köre: zenében: a könnyűzene mellett szereti az operát, az operettet is, Az irodalom kínálatából a szépirodalmat kedveli. Kislány korában balettozott, most rendszeresen tornázik, pilatesezik. Vegetáriánus. Átszövi életét és gondolatiságát az ezotéria. Diana igazi ínyenc, szeret különlegességeket főzni, így igazán szerencsés az az úr, aki a társa lesz. Diana igen kreatív, többek között Tiffanykat készít, hobby szinten fotóz. Rá jellemző, hogy türelmes, jóindulatú, segítőkész, szenzitív, empatikus, pontos, korrekt, néha túl lelkes, közvetlen hölgy. A kapcsolat szerinte kölcsönösségen, szereteten, a másik elfogadásán, és tiszteleten alapul, ez a szemlélet hatja át Dianát. A közös utazások, tengerparti élmények, vagy városnézés, színházi előadások, mozizás, wellnessezés, melyeket tervez a közös élet mellett együtt leendő társával. Akit keres, 60 éves korig, ápolt, elegáns, család centrikus, figyelmes, kedves, udvarias, szintén ezoterikus szemléletű, határozott tulajdonságokkal bíró, stílusos férfi.


no

Név: Ditke
Kor: 61 éves
Horoszkóp: Skorpió
Magasság: 160 cm
Gyermek: van, nem
Végzettség: Főiskola
Nyelv: angol

Kortalan, elegáns, nőies kisugárzású hölgy, aki szeret túrázni, vidám színházi darabokat, ezoterikus és történelmi témájú könyveket olvasni, kiállításokat látogatni, fürdőbe járni, jazz zenét hallgatni, háziaskodni, beszélgetni, csevegni, cserfeskedni, sütit sütni, jógázni, ez utóbbit rendszeresen szokott. Leendő párjával felváltva élnének hol egyik hol másik lakhelyén, ha vidéki a férfi, távkapcsolat is lehetséges ideig óráig. 75 éves korig keres társat, aki ápolt, alkalomhoz illő a megjelenése, olvasott, figyelmes, egészségére oda figyelő úr.


no

Név: Lili
Kor: 55 éves
Horoszkóp: Bika
Magasság: 170 cm
Gyermek: van,nem
Végzettség: Egyetem
Nyelv: Angol

Karizmatikus személyiség, magával ragadó, kellemes társaság, akinek kora meghatározhatatlan, stílusa pedig egyedi. A hölgy szeret múzeumokat látogatni, kötni, horgolni, ezermesterkedni, kalandregényt írni, úszni, sétálni, főzni kevésbé, takarékoskodni, olvasni, a tartalmas, mély beszélgetéseket, kártyázni. Rendkívüli személyiség: kiegyensúlyozott, optimista, életvidám, talpraesett, célorientált, empatikus, megértő, vidám, megbízható, néha késős, örömmel meghallgatja a másikat. Számára fontos hogy leendő párjával közös műveltség, közös témák, és a kapcsolaton belül klasszikus felállás legyen. Jövendőbelije szemlélje humorral a világot, ne legyen otthonülős típus, szeressen utazni, ill. legyen kommunikatív. A főváros mellett Hajdú megyébe is élhet a leendő társ, aki 40- 65 éves kor közötti.


no

Név: Tina
Kor: 42 éves
Horoszkóp: Bika
Magasság: 152 cm
Gyermek: nincs, igen
Végzettség: Főiskola
Nyelv: angol

Keresztény vallású, ezotériára nyitott, állatbarát hölgy. 2 cicus gazdija. Pozitív szemléletű, jókedvű, türelmes, praktikus, alkalmazkodó képességgel bíró, gondoskodó, házias, szeret főzni, tehát uraim, Tina az ideális társ. A váratlan helyzeteket nem kedveli. Mosolygós hölgy, és jó tanácsadó, segítőkész, érdeklődve hallgatja meg a másik felet. Szövetségest keres egy életre. Szívesen elkötelezné magát, a hűség, a szeretet, és a megbocsájtás háromszögében. A humor a hétköznapjai része. Szeret kirándulni, tárlatokat, kiállításokat megnézni, egy jó színházi előadás kikapcsolja. 48 éves korig keres urat, 165 cm-től, aki szilárd értékrenddel bír, jellemes, humor érzékkel bíró. Tina hagyományos értékek szerint él.


no

Név: Pálma
Kor: 39 éves
Horoszkóp: Nyilas
Magasság: 155 cm
Gyermek: nincs, igen
Végzettség: egyetem

Kulturális partner, aki a szépirodalomban, és zenében minden evő, főleg a jazzt kedveli. Kiállítások, és filmek gyakori látogatója. Ezotéria iránt nyitott. Türelmes, segítőkész, rugalmas, könnyen alkalmazkodó, kitartó, rendszerető, néha felelőtlen-pénzügyileg, és kritikus. Jó társasági ember, nyitott, változatos életet él, tud biztonságérzést teremteni, szeret főzni, szereti a szép otthont ápolni. Akit keres: megértő, nyitott, toleráns, türelmes, határozott a saját életvezetésében, szeresse a munkáját, érdeklődő személy.


no

Név: Flóra
Kor: 30 éves
Horoszkóp: Mérleg
Magasság: 174 cm
Gyermek: nincs, igen
Végzettség: Főiskola
Nyelv: angol

Bár hivatalosan 30 éves Emília, de 25-nek sem néz ki. Alakja karcsú, szeme őzike tekintetű, haja barna, és hullámos, mely a vállára omlik. Uraim, vigyázat, Ámor nyila kilövésre kész. Empatikus, hűséges, segítőkész, családcentrikus, házias: tud, és szeret főzni, érdeklődő a világra, éhesen és álmosan druci, érzékeny lélek Emília. 1 cicus gazdija. Szeret és szokott jógázni, kondi terembe járni, kertészkedni, szereti az operettet, túrázni, kirándulni,a borkóstolókat, a gasztronómiát, az aktív utazást. 2010 óta érdeklődik az ezotéria iránt. 45 éves korig keres olyan urat, aki akár külföldön is élhet, legyen határozott, jó fellépésű, nem baj ha rendetlen, tudjon tanácsot adni bizonyos hétköznapi kérdésekben, lehet vitális beszédű, ezotériára nyitott, ha ezen felül ezermester az hab a tortán. Mivel tagunk fejleszti magát, így leendő társa is akarjon fejlődni, több lenni. Hétvégéket Emília aktív tevékenységekkel tölti. Emíliának fontos, hogy leendő társa a családjával jó kapcsolatot ápoljon, ez testvéreire is vonatkozzon. Emília a korához képest érett gondolkodású, célorientált, tettre kész, és gyönyörű.


no

Név: Helga
Kor: 42 éves
Horoszkóp: Skorpió
Magasság: 170 cm
Gyermek: vannak, talán
Végzettség: Egyetem
Nyelv: angol, orosz

Helga ránézésre egy 30-as külsejű vékony, sportos testalkatú hölgy. Egy kisfia és egy kislánya van. Alakját a rendszeres futásnak, jógának, és a jó génjeinek köszönheti. Más sportokat is űz, pl gyermekeivel tollasozik. Nyitott az ezotéria iránt. Szeret, és jól tud főzni, sütni. Kedveli pl. a rock zenét, a modern irodalmat, a történelmi könyveket, a szépirodalmat. Nem TV nézéssel tölti estéit, inkább olvas, barátait vendégül látja, gyermekeivel tanul. Személyisége: lojális, hűséges, az élet apró dolgainak is tud örülni, barátságos, kedves, pozitív szemléletű, lételeme a humor, a párját inspiráló hölgy. Olyan férfit keres, aki szintén gyermekes, jó kedélyű, humorral bíró, sportos, intellektuális, probléma megoldásban gyakorlatias, nyugodt, határozott, becsületes, egyetemet végzett, család centrikus, hűséges.


no

Név: Szibilla
Kor: 34 éves
Horoszkóp: Vízöntő
Magasság: 173 cm
Gyermek: nincs, szeretne
Végzettség: főiskola
Nyelv: angol

Szép, dekoratív, nőies jelenség. Kozmetikusként dolgozik a főváros egyik szalonjában. Szereti a teázókat, ahol barátnőivel el tud beszélgetni, vagy nyári időszakban a teraszos helyeket. Otthona nőies személyiségét tükrözi: a lila és a drapp színek az uralkodóak. Nyaralásai során mindig meleg éghajlatú helyet választ, lehetőleg a tengerparton szeret pihenni. A téli sportok távol állnak tőle. Barátnőivel szívesen jár el vacsorázni, shoppingolni. Kedvesség, figyelem, őszinteség, törődés, jó kedv jellemezze leendő társát.


no

Név: Blanka
Kor: 31 éves
Horoszkóp: Szűz
Magasság: 170 cm
Gyermek: nincs, szeretne
Végzettség: diploma
Nyelv: angol

Bűbájos, figyelme mindenre kiterjed, ami a munkájával is jár: iroda vezetőként dolgozik. Konditerembe jár, azzal tartja magát formában. Kiskutyája a jelenlegi társa. Hisz az asztrológiában, de nem zárkózik el egyik csillagjegy szülötte elől sem. Szereti a gyermekeket, és szeretné, ha párja is gyermekpárti lenne. Érdekli a lakberendezése, és az utazás, a látnivalók. Amit kedvel egy férfiben, ha tud férfiként viselkedni, megnyilatkozni. Leendő párjának, ha van már gyermeke, nem jelent akadályt.

Az oldal
tetejére