Tagok

Mivel irodánk hagyományos társkereső iroda, tagjaink adatait diszkréten kezeljük, ezért a teljes adatbázisunkból csupán néhány regisztrált társkereső tagunk szerepel a weblapunkon.
Színvonalas, diszkrét társkeresés Budapesten, országosan, valamint nemzetközi szinten is, exkluzív társkereső irodánk által.


no

Név: Buda
Kor: 49 éves
Horoszkóp: Szűz
Magasság: 175 cm
Gyermek: vannak, nem
Végzettség: Egyetem
Nyelv: Angol

Minimum 10 évet letagadhat Buda, alkatra és típusra az örök fiatalságot képviseli. 18 éves fiával él együtt, inkább baráti, mint apa-fia viszonyban. Ízléses az öltözködése, mint a Szűz jegyűeknek általában, az ápoltságra nagy figyelmet fordít. Szeret cabriójával autókázni, baráti körével foci meccset nézni. Sokrétű az érdeklődése, opera, színházi előadások, filmek, spirituális témák is közel állnak a szívéhez. Olyan férfi, aki komoly döntésekben határozott szokott lenni. Nagyon empatikus, türelmes, gondoskodó, pontos, kitartó, előrelátó, nagyvonalú, zárkózott, agyalós, precíz, hűséges, néha szőrszálhasogató, és van, amikor nem tudja kimutatni az érzelmeit. Szeret kirándulni, utazgatni, városnézéstől a tengerpartig mindenre nyitott. Az ezotéria hangsúlyos az életében, sok időt fordít rá, olvas, filmeket néz a témában, ilyen jellegű programokat sűrűn látogat. Fontos számára az önfejlesztés, a belső szabadság, stabilitás megteremtése, a korlátainak a leküzdése. 45 éves korig keres olyan hölgyet, aki kiegyensúlyozott, megértő, lehet cserfes, de hallgatag is, akinek nincsenek anyagi elvárásai, aki nem játszmázik egy kapcsolatban, hanem saját magát adja, aki lehet hóbortos, aki spirituális beállítottságú, zenekedvelő, jó humorú, természetet kedvelő, nem fecsegő, nem panaszkodós, és végül, mosolygós.


no

Név: Bátor
Kor: 38 éves
Horoszkóp: Rák
Magasság: 183 cm
Gyermek: Vannak, talán
Végzettség: Érettségi
Nyelv: Angol, orosz

Bátor mosolygós, nyílt személyiség, aki családcentrikus, ezermester, kitartó, gyermek szerető, hiszen van 4 gyermeke, elfogadó, realista, higgadt, nehezen tudja magát elengedni bizonyos helyzetekben, szeret szeretetet adni és kapni, szeret és tud finomakat főzni, néha szétszórt, érdeklődő a világ dolgaira, humoros, derűs kedélyű, figyel a másikra. A párkapcsolat alapjának tartja az együtt fejlődést. Négy gyermekét özvegy lévén egyedül neveli. Olyan párkapcsolatot keres, ahol a kölcsönös bizalom, azonos szintű fejlődés, az együttműködés, a közös döntések, a szeretet kifejezése, mint a testi kontaktusban, mint például a simogatás jelen vannak. Bátor csupa szív, kedves személyiség, akinél már 1 mással elcsattant csók megcsalásnak számít. Hasonló gondolkodású hölgyet keres, aki gyermek szerető, hiszen a 4 csodálatos gyermek Bátorral él. Nem pótanyát keres gyermekeinek, hanem elsősorban nőt, társat, 38 éves korig


no

Név: Tibor
Kor: 56 éves
Horoszkóp: Rák
Magasság: 172 cm
Gyermek: van, igen
Végzettség: Szakközép
Nyelv: német

Elegáns, öltönyös, ízléses stílust képviselő, ápolt úr. Szereti a virágokat, otthonának díszeiként is, ezért gondosan gondozza azokat. Emellett kertészkedik, színházi előadások tekintetében minden érdekli, vitorlázik, síel, zenében a filmzene, musical, hangversenyek, és néhány modern együttes számait kedveli. jelenleg 1 kutyával és 2 cicával él együtt, ők kint tartózkodnak a kertben. Nyitott a spontán programokra. Határozott férfi, ha meghoz egy döntést, azt véglegesen hozza meg. Türelmes. Átgondolja tetteit. A szeretetét ki tudja fejezni. Szemlélete: tenyerén hordozza a párját. 56 éves korig keres hölgyet, aki nett, szolid megjelenésű, nem gond, ha nem tud főzni, legyen család centrikus, megbízható, mozgékony- fizikailag, és időbeosztásilag is, aki legyen rendszerető, tisztaság kedvelő, legyenek ötletei, akár spontán, olyan, aki oda költözne Tiborhoz.


no

Név: Ferenc
Kor: 42 éves
Horoszkóp: Mérleg
Magasság: 180 cm
Gyermek: Vannak, talán
Végzettség: Középiskola
Nyelv: Angol

Kortalan 40-es férfi, lezser ing és farmer jellemzi a megjelenését. Kutyájával él. Szeret jókat beszélgetni, kertészkedni, bringázni, barlangászni, túrázni. Zenében "mindenevő". Érzelmes, figyelmes, szeret a párjának a kedvében járni, olyan férfi, aki meggondolt, előre tervező, aki a céljait megvalósítja. Fontos számára a kölcsönös szeretet, az egymásra figyelés. Nagyon büszke a gyerekeire, akik nem vele élnek már. 40 éves korig keres olyan hölgyet, aki nőies megjelenésű, őszinte, csinos, állatbarát, házias, bizalommal bíró, gondoskodó, figyelmes, aki hosszabb kapcsolatokat tud maga mögött.


no

Név: Krisz
Kor: 36 éves
Horoszkóp: Halak
Magasság: 185 cm
Gyermek: nincs, igen
Végzettség: Egyetem
Nyelv: Angol, német

Klasszikus szemléletű fiatalos, utazást, úszást, vígjátékokat, musicalt, a gasztronómiát, kirándulást, városnézést, vagy erdőjárást, a wellness programokat, zenehallgatást ( pop, retro, elektronikus, időnként rock ,) kedvelő udvarias, ápolt a világot nyitottan szemlélő férfi. Jellemzői: protokolltartó, udvarias, érzelmeit kifejező, szeret beszélgetni, jószívű, érdeklődő, szenvedélyes, figyelmes, jó kedélyű, barátságos, ragaszkodó, szereti az állandósságot. a személyisége nyugodt, higgadt. birtokolja a humort, a lazaságot, tud és szokott bókolni. Vallja, hogy hasonló a hasonlóval elméletét, valamint a párkapcsolat tiszteleten, kölcsönösségen, őszinteségen, és normál értékrendeken alapszik. Budapesti vagy a fővárosba költözésre nyitott 26- 34 év közötti csinos,szintén család centrikus jó lelkű, nőies kisugárzású hölgyet keres.


no

Név: Bódog
Kor: 75 éves
Horoszkóp: Vízöntő
Magasság: 182 cm
Gyermek: vannak, nem
Végzettség: Egyetem

Az idő nem szab gátat a szerelemnek ez esetben. Fiatalos, sportos, elegáns megjelenésű, ápolt, rendszerető, segítőkész, szavatartó, szellemileg és fizikailag fiatalos, humort birtokló, mozgékony, választékos beszédű, őszinte, megbízható, biztonságot adó, kortalan személyiség, aki szívesen együtt élne párjával, és segítené ha esetleg beteg lenne. Együtt örülnének az életnek, a szabadidős tevékenységeket, programokat és a mindennapokat is közösen élnék meg, legyen az utazás, kirándulás, színház, hangverseny, mozi, kertészkedés, úszás, városnézés, stb. Tagunk rendkívül nyitott a világ dolgaira, kultúrára, művészetre, új társaságra. Korát feledteti megjelenése, és temperamentuma. Olyan hölgyet keres, aki nem a gyerekeivel , unokáival tölti szabadidejét, hanem egy szoros párkapcsolatban szeretne szintén élni. Kikötés: házi állata ne legyen, illetve politikailag ne legyen aktív.


no

Név: Zorán
Kor: 34 éves
Horoszkóp: Halak
Magasság: 183 cm
Gyermek: nincs, nem
Végzettség: Főiskola
Nyelv: Angol, Francia

Zárkózott egyéniség, aki mély gondolatokkal bír. Jógázik, és rendszeresen fut. Szeret a természetben bóklászni, a városokban sétálva nézelődni. Jóindulatú, segítőkész, türelmes, a végtelenségig toleráns, hűséges. Érdeklődik a spirituális témák iránt (jóga, antropozófia, meditációs és egyéb tudatállapotok (pl holotróp légzés)). Tiszteli és szereti az állatokat. Vegetáriánus. Imádja a víz elemmel kapcsolatos dolgokat: úszás, tenger-, folyó-, tópart, szeretné egyszer kipróbálni a búvárkodást. Törekszik a harmóniára, a békességre. 40 éves korig keres társat, lehetőleg gyermektelen hölgy személyében.


no

Név: Gergő
Kor: 36 éves
Horoszkóp: szűz
Magasság: 176 cm
Gyermek: szeretne
Végzettség: diploma
Nyelv: olasz

Utazást kedvelő, olasz tolmács, és idegenvezető. Mesterszakács az olasz konyha területén. Túlzottan alkalmazkodónak vallja magát. Temperamentumos, de egy pohár habzóbor mellett képes órákig eltölteni az időt egy könyv fölött, vagy egy színvonalas beszélgetés résztvevőjeként. Társasági ember, aki kedveli a cserfes, spontán, jó kedélyű, szintén temperamentumos, gyermektelen Hölgyeket. Gergő bátortalanul éli meg az ismerkedés pillanatait, de később felszabadultan, és széles mosollyal társalog a szimpatikus Hölggyel.


no

Név: Edmond
Kor: 52 éves
Horoszkóp: halak
Magasság: 171 cm
Gyermek: vannak, nem szeretne
Végzettség: diploma
Nyelv: német

Az életet már jól ismerő, világlátott személyiség, aki utazásai során nyitott lett a spiritualitásra. Lelki életét ugyan úgy fontosnak tartja, mint a fizikai egészséget. Szívesen vissza - visszatér Indiába, ahol megérintette az élet sokoldalúsága. Nem kötelezte el magát egyik vallás mellett sem. Sajátos világképe kihat hétköznapjaira, táplálkozására, életformájára. Erre nyitott partner keresünk, 40-55 éves egyedülálló hölgy személyében.


no

Név: Imre
Kor: 39 éves
Horoszkóp: Bika
Magasság: 184 cm
Gyermek: nincs, szeretne
Végzettség: középiskola

Jó megjelenésű, pozitív gondolkodású, jó szándékú ember. Közgazdász. Az önismerete, önfejlesztése során rátalált az ezotériára. Hisz az álmaiban, melyeket eddig sikeresen megvalósított. Ebből már csak a boldog család, és a gyermekek hiányoznak. Egy önmagával szintén tisztában levő, kiegyensúlyozott, higgadt, gyermektelen társat keresünk.

Az oldal
tetejére