Párkapcsolatra hangoló tanácsadás

Tanácsadás, Tréningek

Egyénileg, személyre szabottan, fakultatív választható, illetve ajánlott.

Teljes diszkrécióval!  http://igaztars.hu/assets/public/img/news/coachctanácsadáás.jpg

"A Nők Vénuszról az Urak a Marsról "jöttek". Ennek következtében nem mindig beszélnek azonos nyelvet. Gyakoriak a félreértések, és az érzelmi hangulatok kisiklása.

Az életben ... Tovább olvasom


Protokoll, Etikett

Nem az üzleti protokoll, etikett, stb. - aminek feltehetőleg sokan birtokában vannak – hanem a nő-férfi viszonylatában a gyakorlatban megjelenő, esetlegesen előforduló képzavarok, bizonytalanságok, kényes szituációs tisztázása.


Személyiség felismerés

Speciális módszerünkkel részletesen megismerheti a pozitív és a negatív tulajdonságait, melyeket erősíthet vagy megváltoztathat. Ezeket megvilágítjuk, és a változás igénye esetén segítségére vagyunk. Gyakran a barátok sem mondják meg amit még ők sem tudnak. Felismerő módszerünk segítéségével felfedezheti, hogy mi gátolja és mi az, ami előrébb viszi az életben, a tartós párkapcsolatban. Párkeresését is segíti módszerünk birtoklása. A kiválasztott személlyel összehasonlítja Központunk tulajdonságaikat, így a negatív kimenetelű randevúk száma lényegesen csökken.


Önbizalom növelés

Eddigi életében az önbizalma, mint a tenger hulláma vagy lent, vagy fent, de a mérleg nyelve nem ért össze tartósabban: volt, hogy csorbát szenvedett, vagy épp az egekig volt magasztalva- ezt mi egyensúlyba hozzuk. Segítjük az egészséges önbizalmat elsajátítani, s azt megtartani.


Randi felkészítés

Randi tippek, témák, helyszínek. Az unalmas hármasnak vége: mozi, séta, teaház helyett izgalmas, változatos helyszínek. A szokásos ki kicsoda helyett egyéb témák, melyeket színesen tálalva megcsillogtathatja egyéniségét. Fortélyok az elbűvölésről, szavak, melyek "kapukat" nyitnak meg. Miről javasolt beszélni az első randikon. A sablonok helyett érdekes témák.


Testbeszéd

Megtanul bánni az emberekkel, megtanulja olvasni tudatalattijuk közléseit, valamint kifejezni saját magát, a tudatalattijának zöngéit.

A Tanácsadóink témái a magánéleti sikere mellett az élete több területére is pozitívan kihatnak:

Nemcsak a magánéletében, de a munkájában is látványos sikereket fog elérni: az első benyomás a döntő - aki elsőre szimpatikus benyomást ér el pl. egy tárgyalásnál, annak már szinte nyert ügye van.


Kommunikációs Tréning

Az Uraknál gyakran előfordul a bezárkózás politikája – ami általában a visszajelzések szerint nem arat sikert a Hölgyeknél, pl.: az első telefonbeszélgetésnél felmerülő feszengő hangulat. Ezt Tréningünk során megszüntetjük. Helyette Trénereink ismertetik (a Hölgyek számára megnyerőbb): megnyíló kommunikációt, amikor is a telefonáló, a kommunikáló személy fesztelen hangulatban tudja célját véghez vinni, mondani valóját közölni. Udvarlás-, amiből sosem elég. Hogyan, mivel, mikor elég, mikor több a soknál, a rámenősség fokozatai, és egyéb trükkök, randi tippek.

A Hölgyek még előnyösebb randi külsejének kialakítása mellett eláruljuk a csábítás, a "macskanő"-vé válás trükkjeit. A másik nagy témánk: "Merj NEM –et mondani. Hogyan mondj NEM-et, és mikor".


Specialitásaink

A Nőiség: a jó külső hatásos fegyver lesz. A bájos, finom, nőies tulajdonságok elsajátítása. A szép tartás, a kecses járás.


Önismeret

A társkereső központunk tagjaink valós önképét elfogulatlanul feltárjuk. Hamisítatlan módszerekkel személyiség elemzés. A jelöltről módszereinkkel komplett képet adunk A kölcsönös vonzalmat előre mérlegeljük.


Önbizalom

A statisztikák szerint a nők kevesebb, míg a férfiak több önbizalommal rendelkeznek. Miért alakult így? A nők önbizalmát a média, a photoshoppolt celebek látványa csak rombolja, a férfiak pedig már az édesanyjuk ölelő karjai között szert tesznek az önbizalomra.
Míg a média azt üzeni, hogy a nők nem öregedhetnek meg, addig a férfiaknak jól áll az öregedés.
A média világán túlra tekintünk konzultációink során, melyek négyszemközt történnek, ... Tovább olvasom


Az oldal
tetejére